Kombinera Kalori Flytta och Mindre Mat För Maximal fettförbränning!

Kombinera Kalori Flytta och Mindre Mat För Maximal fettförbränning!

Har du någonsin gått på en low calorie diet, med stor framgång för den första 2-4 veckor, bara för att se omfattningen stannar vid en viss punkt? I viktminskning området, näringsforskning har gjort ett antal steg och kaloriförbrukning skiftande är en av de nyare upptäckter som hjälper bantare att fortsätta gå ner i vikt mer stadigt och snabbt. Vi kommer också att dela en annan upptäckt som visar sig vara effektiva – att äta mindre måltider oftare. Slutligen, vi ska visa dig hur du ska använda kalori flytta och äta oftare, för att hjälpa dig att bränna maximalt med fett.

Kalori FlyttaLåt oss först titta på Kalori Flytta. Det är en enkel princip, att du tar det antal kalorier som krävs för att gå ner i vikt (baseline), och shift ditt kaloriintag upp eller ned med ett visst belopp. Anledningen till kalori flytta är att när vi följer någon särskild plan över en period av tid, vår ämnesomsättning anpassar sig till planen och bevarar sin’ fat reserver, vilket i sin tur minskar vår viktminskning. Kalori flytta löser detta problem, eftersom du lura ämnesomsättning, för att hålla kroppen gissa-och därför förlora vikt.

Innan vi tittar på ett exempel av kalori flytta, låt oss komma ihåg att fett bevarande är utformad för att hålla oss vid liv som en art, eftersom fett förlust som används för att betyda att vi skulle svälta över tid. Genom genetisk programmering, när vi hade perioder av festande vi skulle lagra livsmedel som fett på våra kroppar. Vi skulle sedan använda den senare när maten var knapp. Problemet är att bara nyligen livsmedelsproduktion har gjort vårt samhälle tillgång till konsekventa, riklig och billig källor i de flesta livsmedel. Naturligtvis slutar det med att vi blir feta och bor fett med denna situation!

Så låt oss titta på ett exempel av kalori flytta:

1. Bestämma antalet dagliga kalorier som du behöver för att gå ner i vikt på 1-2 pounds per vecka.

Till exempel: Du måste ta i 1500 kalorier per dag för viktminskning.

2. Du kan justera detta nummer av en viss mängd och enligt ett flexibelt schema.

Till exempel: en Vecka, för 2 dagar av den veckan du vill öka ditt kaloribehov med 200 extra kalorier per dag. Vecka två, för 2 dagar av den veckan du skulle minska det genom 300. Den tredje veckan i 2 dagar du skulle öka med 400 kalorier, och den fjärde veckan du skulle minska för 2 dagar av 400 kalorier.

3. I slutet av 4 veckor du vill gå tillbaka till 2 veckor av att äta som krävs på sig 1 400 kalorier. (Några planer på att en dag eller två för fusk på slutet av 4 veckor.)

Detta exempel visar kaloriförbrukning skiftande i sin renaste form, att det är det som är relaterat till att flytta antalet kalorier, som dess namn antyder. Poängen är att hålla ämnesomsättningen gissa, som kalori flytta gör ganska bra.

Vad är det som har hänt är att termen kalori flytta har nu breddats i sin användning, och hänvisar nu till andra typer av kost planer där du skift makro-näringsämnen. En sådan plan har du växla mellan låg kolhydrat/protein dagar och måttlig kolhydrat/protein dagar. Till exempel, om en dag du äter en hög koncentration av grönsaker och magert protein, och dag två du äter mest protein med lite frukt, och så vidare. Poängen med denna kost plan igen för att lura ämnesomsättning.

Så nu när vi vet om kalori shifting låt oss titta på att äta mindre måltider oftare. Om du äter 5-6 mini-måltider per dag, i stället för 3 normalstora måltider och mellanmål, du kommer att bränna mer fett om du äter samma antal kalorier i varje enskilt fall. Med mini-måltider, äter du 2 timmars mellanrum så att ämnesomsättningen fortsätter att fungera effektivt, att bränna mer kalorier än vad den skulle när du väntar den normala 3-4 timmar mellan måltiderna. Mini-måltider också hålla kroppen från insulin spikar, som stöd för fettförbränning. http://bantningberattelserna.info

Kombinationen av kalori flytta och äta mindre mat har visat sig öka i vikt förlust ansträngningar märkbart med dieters. Det är goda nyheter, men du kanske tror att efter en kalori flytta diet låter komplicerat– och du skulle vara rätt under normala omständigheter. Den goda nyheten är att kosten branschen har svarat på detta med ett antal utmärkta planer som inkluderar någon form av kalori flytta i kombination med att äta mindre måltider. Dessa planer har automatisk måltid planerare att göra det enkelt för dig, så du behöver inte sluta räkna kalorier heller. Vi rekommenderar att du ger dessa begrepp ett försök, och du kommer att bli glatt överraskad över resultatet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *